Vojvođanska Pikado Federacija

 

KLIKOM NA LOGO MOŽETE POGLEDATI REZULTATE:

    

 

 

Vojvođanska pikado federacija želi Vam srećne Božićne i Novogodišnje praznike!!

I najbolje pikado rezultate u 2019 godini!

 

 

 

Četvrti takmičarski dan juniorskog prvenstva Vojvodine za 2018 godinu, održan je u 15.11.2018 godine u Inđiji u školskoj sali SŠ "Dr. Đorđe Natošević".
Na takmičenju je učestvovalo ukupno 57 takmičara u konkurenciji juniora i juniorki iz pomenute škole.

Veliko interesovanje za pikado sport je pokazano u ovom gradu od strane učesnika gde su u takmičarskom delu  preciznim gađanjem pokazali vrlo lepu formu te smo dobili za sada i potencijalnog pobednika u muškoj konkurenciji ali i najbolji ekipni rezultat koji je promenio stanje na tabeli. 

Posebno raduje brojnost takmičara kod juniorki kojih je ovog puta bilo ukupno 21 a najbolje među njima ovog četvrtog takmičarskog dana su:

1. mesto - Lukač Teodora
2. mesto - Potkonjak Jovana i 
3. mesto - Muškinja Nataša

dok su u konkurenciji juniora najbolje rezultate ostvarili:

1. mesto - Mrđen Stefan
2. mesto - Kojić Nikola i 
3. mesto - Duduković Stefan

IZVEŠTAJ SA SVIH TAKMIČENJA JUNIORSKOG PRVENSTVA VOJVODINE 2018

 

 

Drugi takmičarski dan "Profy darts Liga 2018/19" održao se dana 25.11.2018 godine u Rumi u prostorijama PK "RU 16", Ul. Železnička br. 65 sa početkom u 14.00 časova. U vrlo lepom ambijentu prostora PK "RU 16", takmičilo se 24 takmičara.

U finalu drugog takmičarskog dana, Babić je bio uspešniji od vrlo talentovanog Zec Mihajla dok su u ekipnom takmičenju najuspeniji par u sastavu Babić/Plećaš bili bolji od takmičarskog para iz Rume koji su sačinjavali Katić/Ćujić.   

Rezultati:

Glavna tabla:

 

Ekipno:

Treći takmičarski dan "Prvenstva Vojvodine za juniore 2018" održan je u sportskoj hali u Staroj Pazovi 07.11.2018 godine.

Učešće ovog takmičarskog dana uzelo je ukupno 64 takmičara od čega se takmičilo čak 28 devojčica koje su osim velikog interesovanja za pikado sport pokazale i izuzetan talenat u ovoj sportskoj veštini jer su svojom preciznošću bile uspešnije od svojih vršnjaka iz muške konkurencije. U ovom takmičenju su učestvovali učenici iz tri srednje škole iz Stare Pazove i to: 

Srednja Tehnička Škola 

Gimnazija "Branko Radičević" i

Ekonomsko-trgovinska škola "Vuk Karadžić"

Takmičenje je trajalo ukupno 4 sata, a pre svake grupe, naši treneri su u kratkoj prezentaciji o pikadu informisali sve učesnike o ambicijama i perspektivi pikado sporta na domaćem i međunarodnom planu. Osim samih takmičara, veliko interesovanje vlada i kod samih profesora fizičkog vaspitanja te je uspostavljen kontakt sa pet profesora iz tri srednje škole, kojima će Vojvođanska pikado federacija pomoći u opremi i rekvizitima kako bi se otvorile mogućnosti nastavka treninga pikada kroz vaspitno-rekreativnu nastavu u Staroj Pazovi.

Rezultati

Najbolje rezultate u konkurenciji juniorki su ostvarile:

1. mesto - Đurčik Tamara

2. mesto - Đorđević Maja

3. mesto - Jovanović Milica

Najbolje rezultate trećeg takmičarskog dana u konkurenciji juniora su ostvarili:

1. mesto - Devetak Danijel 

2. mesto - Kalat Pavle

3. mesto - Babić Stefan

Čestitke najuspešnijim takmičarima a posebno se zahvaljujemo prof. Danici Lekić na pomoći u realizaciji ovog takmičenja i popularizaciji pikado sporta kod dece i omladine.